Grand Canyon Skywalk

Västra Grand Canyon

Grand Canyon Skywalk finns i västra Grand Canyon. Det är en U-formad konstruktion med glasgolv som hänger 21 meter från Grand Canyons kant, ca 1450 meter ovanför Colorado River med ett stup på 150-240 meter till närmsta platå. Grand Canyon Skywalk stod klart 2007 och kostade över 200 miljoner kronor att bygga. Bygget är extremt starkt och klarar en vikt på otroliga 35 000 ton!

Olika sätt att ta sig dit

Busstur

Bussturerna går till södra eller västra Grand Canyon. Den som väljer bussturen till västra kanten har möjlighet att välja till Grand Canyon Skywalk vid bokningen. För mer info: Buss till Grand Canyon.

Flygtur

Flygturen som går från Las Vegas till västra Grand Canyon erbjuder både helikoptertur och Grand Canyon Skywalk som tillägg. För mer info: Flygtur till Grand Canyon

Köra bil till västra Grand Canyon

Om du själv kör bil till västra Grand Canyon så har du på plats möjlighet att välja ett paket där Grand Canyon Skywalk ingår. Paketen med Grand Canyon Skywalk kostar från 80 dollar per person. Vill man köra bil till Grand Canyon, rekommenderar vi södra Grand Canyon.

Sökrutan laddar

Priser

Om det finns möjlighet att lägga till Grand Canyon Skywalk för en specifik tour tillkommer vanligtvis en kostnad på mellan 190 – 230 kr. Är du intresserad av detta är det bäst att lägga till det vid bokning för bästa pris. Tar man bilen till västra Grand Canyon så måste man välja något paket för att kunna få se något. Ett paket där Grand Canyon Skywalk ingår kostar från $80 per person.