Buss till Grand Canyon

Heldagsutflykt

Att åka buss till Grand Canyon är ett bra alternativ till att köra själv. Bussresan till västra Grand Canyon tar ungefär tre och en halv timme enkel väg från Las Vegas, till södra kanten tar det lite längre tid. Väl framme i Grand Canyon finns möjligheter till helikopterflygning, båt på floden, besöka utsiktsplatser och gå på den höga glasgången – Grand Canyon Skywalk. Tillvalen går att lägga till redan vid bokningen, vilket är både billigare och smidigare än att köpa på plats.

Busstur till södra kanten

Vi rekommenderar att ta bussturen till södra Grand Canyon. Hela utflykten är bara ett par timmar längre och utsikten betraktas som bättre här. Det finns också en spännande möjlighet att uppgradera sin utflykt med en 25-minuters helikopterfärd över de djupaste och mest fascinerande delarna av nationalparken. Andra tillval är också möjliga.

Utvalda bussturer

En glad person på busstur till södra Grand Canyons utsiktplats

Busstur till Grand Canyons södra kant med helikoptertur som tillval

Resenärers betyg:Four stars
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 15 timmar
Info:Sätt dig ner och slappna av medan bussföraren kör dig på en tur med reseskildring. Turen tar dig från Las Vegas till den södra kanten av Grand Canyon. Du kan uppgradera resan så att det ingår rabatterade biljetter till den otroliga IMAX-dokumentären av Grand Canyon, som visas på National Geographics besökscentrum. Du har även möjlighet att uppgradera med en 25 minuters helikopterflygning. Bränsleavgiften ingår i priset.

Gruppfoto framför Grand Canyon Skywalk.

Dagstur till västra Grand Canyon med buss, helikopter och båt

Resenärers betyg: Four and a half stars
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 12 timmar
Info: Åk med buss, helikopter och båt under en fullspäckad dagsresa till västra Grand Canyons från. Den här turen från Las Vegas får du bara inte missa! Du får åka med helikopter under kanten, kryssa fram längs Coloradofloden, uppleva cowboy-matlagning i det fria på Hualapai Ranch. Självklart också njuta av den imponerande utsikten under en färd längs Grand Canyons västra kant efter lunch. Bränsleavgiften ingår i priset.