Helikopter över Las Vegas på Kvällen

Andra helikopterturer i USA

Grand Canyon är det trevligaste och bästa alternativet för en helikoptertur. Det är dock en lite längre tur vilket gör att priset är ganska högt. Grand Canyon är det ställe som ger mest flygtid för pengarna och även den bästa upplevelsen. För den som inte riktigt har råd att köpa en helikoptertur till Grand Canyon men fortfarande vill flyga helikopter på sin USA-resa så finns det några andra alternativ.

Helikopter över Las Vegas

Ett billigare alternativ är att flyga helikopter över Las Vegas på kvällen och då istället hyra en bil och köra till Grand Canyon. Då får man fortfarande uppleva känslan att flyga helikopter men till ett lägre pris. Helikoptern flyger över den världskända och upplysta Las Vegas Strip. Att flyga över Las Vegas ingår i de flesta av helikopterturerna från Las Vegas till Grand Canyon. För mer information och pris.

Helikopter över New York

Att flyga helikopter över New York är populärt och omtyckt. Flygtiden jämfört med Grand Canyon är betydligt kortare och det är kanske inte riktigt lika fräckt. En fördel med New York är att det är lättare att välja en kortare tur för att kunna komma ner lite i pris. Vid intresse att flyga helikopter över New York, läs mer här: Flyg helikopter över New York. Detta kan även vara ett bra alternativ för den som gillade sin upplevelse över Grand Canyon men vill även flyga över en av världens mest kända städer.

Helikopter över Hawaii

Hawaii är ett härligt resmål och att flyga helikopter över dessa vulkanöar är vackert. Om du gillar att flyga över vacker natur, kan detta vara en bra plats att göra fler helikopterturer! En betydligt grönare flygtur än över Grand Canyon. De två bästa öarna för helikopter är Kauai och The Big Island. I samarbete med USA.se kan du här se alla helikopterturer över Hawaii.