En helikopter som flyger i Grand Canyon på en tur. Helikoptrar på marken i Las Vegas, redo att flyga till Grand Canyon.

Helikopter till Grand Canyon

Las Vegas till Grand Canyon

Många ser en helikopterutflykt till Grand Canyon som den absoluta höjdpunkten på resan till Las Vegas. Turerna startar med upphämtning vid hotellet. Från flygplatsen tar helikoptern er till Grand Canyons västra kant och på vägen får ni se sevärdheter som Lake Mead och Hoover Dam. Efter 45 minuters flygning är ni framme och landar nere i Grand Canyon där det bjuds på champagne och picknick. När alla fotografier är tagna tar piloten er tillbaka till Las Vegas och ni blir avlämnade vid hotellet i limousine.

Olika turer

En helikoptertur med landning tar ungefär fyra timmar totalt. En del turer erbjuder extra aktiviteter, som en båttur på Coloradofloden eller ett besök på Grand Canyon Skywalk.

Pris och bokning

Kostnaden för olika turer har vi skrivit i deras respektive beskrivningar. Vissa utflykter erbjuder tillval vid bokningen och då är det det lägsta priset som vi visar. Boka turerna via vår bokningssida för bästa möjliga pris. Tänk på att en del turer lägger till en bränsleavgift, vi har lagt till detta på de turer som vi har uppmärksammat det på. De populäraste turerna säljer ofta ut tidigt, såsom helikopterturer i solnedgången, så se till att boka i god tid.

Helikopter i solnedgången

Vår favorit är den helikopterturen där man flyger hem vid solnedgången. Vi gjorde denna helikoptertur första gången vi var i Las Vegas och vi rankar den fortfarande högst. Det blir extra naturskönt när solen går ner över bergsväggarna i Grand Canyon. På vägen tillbaka flyger ni över Las Vegas Strip med alla upplysta hotellkomplex i mörkret. I turen ingår upphämtning med limousine. Helikopterturen hittar du nedan.

Utvalda helikopterturer

Picknick helikoptertur till Grand Canyon från Las Vegas

Grand Canyon helikoptertur från Las Vegas

Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 4 timmar
Info: Upplev en exklusiv helikoptertur till Grand Canyon från Las Vegas! Efter en flygning med vackra vyer över Hoover Dam och Lake Mead, landar helikoptern på en privat plats i västra Grand Canyon för champagne och tilltugg.

Helikopter går in för landning i Grand Canyon

Helikoptertur från Las Vegas

Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 4 timmar
Info: Njut av fantastiska vyer på den här helikopterturen till Grand Canyon. Ni landar bland klipporna i Grand Canyon och avnjuter en champagnepicknick. Välj den sena avgången för att se solnedgången när ni lämnar med helikoptern. Vår favorit även om det kan kosta lite extra.