En helikopter som flyger i Grand Canyon vid solnedgång. En vy över Grand Canyon Skywalk. En helikoptertur ska precis starta i Tusayan.

Helikopter till Grand Canyon med mer tid och fler aktiviteter!

Mer tid och fler utsiktsplatser

Här har vi samlat ett par bra tourer för dem som vill spendera mer tid och uppleva fler saker i Grand Canyon. I de två översta utflykterna nedan är hela upplevelsen med helikopter från Las Vegas. Den nedersta touren är med flygplan och sedan helikopter på plats vid Grand Canyon. I tourerna, som går till västra Grand Canyon, ingår landning med helikoptern nere i Grand Canyon (förutom vid Viator-touren nedan där det är tillval). Det ges även möjlighet att gå ut på Grand Canyon Skywalk. Mer tid på dessa tourer ger fler möjligheter att njuta av de olika utsiktsplatserna och att utföra extra aktiviteter. Vid bokningen finns det flera olika valmöjligheter, läs igenom de olika alternativen och välj det som passar er bäst!

Grand Canyon Skywalk

Alla tourer nedan har Grand Canyon Skywalk som tillval. Detta är en hästskoformad stålram med glasgolv som går ut 21 meter från Grand Canyons kant. Skywalken ligger 1450 meter ovanför Coloradofloden med ett stup på 150-240 meter till första platå. Tillägget kostar mellan 190 och 230 kronor. Mer information om Grand Canyon Skywalk.

Utvalda lyxiga helikopterturer

Grand Canyon Skywalk, helikopter tour och båttur

Resenärers betyg: Five star rating
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 6 timmar 30 minuter
Info: Välj den ultimata rundturen till Grand Canyon! Du blir upphämtad i limousine inför en dag i Grand Canyon. Här ingång fler stopp och även en båttur på Colorado river. Du har även möjlighet att besöka Grand Canyon Skywalk.

Pris från: 5100 kr
Helikopter flyger i Grand Canyon

Exklusiv Viator-tour till Grand Canyon med många olika valmöjligheter

Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 7 timmar
Info: Denna exklusiva helikoptertur tar dig till västra Grand Canyon, där det ges tid att utforska de olika utsiktsplatserna på egen hand. Du får se underbara vyer över både Lake Mead och Hooverdammen. Vid bokningen ges valmöjligheter för landning i botten och Grand Canyon Skywalk. 

Pris från: 4500 kr
Gruppbild innan avgång till Grand Canyons botten

Ultimat 3-i-1 tur med både flyg och helikopter till Grand Canyon

Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 6 timmar
Info: Åk med ett flyg från Las Vegas till Grand Canyon för att där fortsätta med en helikopter ner i Grand Canyon. Även här får du se både Lake Mead och Hooverdammen. Det ges även möjlighet att besöka två utsiktsplatser vid toppen av Grand Canyon, samt lägga till Grand Canyon Skywalk. 

Pris från: 3900 kr