Alla utvalda utflykter till Grand Canyon

Här hittar du alla våra rekommenderade utflykter till Grand Canyon. Gå till bokningssidan direkt för att se ett ännu större utbud.

Ställ in hur mycket utflykten får kosta och lämplig varaktighet med reglagen. Det går också att välja om du vill se alla typer av utflykter eller t.ex. bara för helikopter. Alla priser är från-priser.
Take off from McCarran Airport on an exhilarating helicopter flight to the Grand Canyon. You'll enjoy a 45-minute helicopter flight each way, land deep in the canyon for a glass of champagne and a basket of snacks then fly low over the famous Las Vegas Strip on your return. The Grand Canyon All American Helicopter Tour is a half-day tour, leaving you with time in the day free to explore Las Vegas and Nevada at your leisure.

Från: Las Vegas
Betyg: (7044)
4000 kr
3 hours 30 minutes

Flyg på en magisk helikoptertur i solnedgången från Las Vegas till Grand Canyon. Du får följa med på en 45 minuter lång helikopterfärd, tur och retur, landa vid Grand Canyon där du bjuds på champagnepicknick medan du tittar på när solen går ner bakom kanjonens väggar, och sedan flyga fram på låg höjd över den berömda, neonbelysta The Strip i Las Vegas på tillbakavägen.

Från: Las Vegas
Betyg: (399)
4780 kr
3 timmar 30 minuter

Det här upplevelserika äventyret med utgångspunkt i Las Vegas inleds med en flygning till Grand Canyons södra kant i lyxigt flygplan. Väl framme vid Grand Canyon har du tid att vandra i nationalparken och njuta av storslagna vyer. Uppgradera med en 25 minuters helikopterflygning över Grand Canyon.

Från: Las Vegas
Betyg: (383)
3380 kr
7 timmar

Ta motorvägen bort från Las Vegas och följ med på en rundtur till Grand Canyon och Hooverdammen. På den här dagsturen får du tillbringa fyra timmar vid Grand Canyon, och du får även möjlighet att promenera längs den splitternya Grand Canyon Skywalk med 360 graders panoramautsikt.

Från: Las Vegas
Betyg: (5520)
1370 kr
12 timmar

Utforska den naturliga sidan av Arizona med en dagsutflykt till Grand Canyon National Park (södra kanten) på vår lyxiga bussrundtur. Den professionella busschauffören är utbildad för att ge dig intressanta fakta om historia, flora och fauna vid ett av den moderna världens stora underverk.

Från: Las Vegas
Betyg: (354)
1070 kr
15 timmar

Följ med på den ultimata rundturen till Grand Canyon! Du får flyga från Las Vegas till Grand Canyon med helikopter, åka på kryssning på Coloradofloden och sedan stanna till vid Grand Canyons västra kant. Du har även möjlighet att uppleva Grand Canyon Skywalk med 360 graders panoramautsikt.

Från: Las Vegas
Betyg: (1025)
5850 kr
6 timmar 30 minuter

Rundturen börjar på Grand Canyon Airport i Tusayan, Arizona. Flyg över Kaibab National Forests ponderosatallar under en 45 minuter lång helikopterutflykt från Grand Canyons södra kant. Uppför Coloradofloden får du se vyer över Painted Desert och Desert View Watchtower. Se Marble Canyon och Point Imperial när du flyger genom kanjonen, och åk upp över den norra kanten för att åka söderut genom Dragon Corridor, som är kanjonens bredaste och djupaste parti.

Från: Grand Canyon National Park
Betyg: (613)
3060 kr
45 minuter

Njut av en exklusiv upplevelse av Grand Canyon under den här spännande helikopterresan från Las Vegas! Efter en mjuk, storslagen flygtur över Hooverdammen och Meadsjön till den västra kanten landar du på en privat brant udde i kanjonen och får skåla i champagne och avnjuta lite snacks. Ingen annan Grand Canyon-helikopterresa landar så här långt ned, så du får en oöverträffad utsikt över Grand Canyon i all sin prakt. När du har sugit i dig den otroliga utsikten flyger du via Black Canyon tillbaka till Vegas, med ljudkommentarer på vägen. Blir sannolikt slutsåld! Helikopterturen till Grand Canyon brukar vara utsåld veckor i förväg. Boka i god tid så slipper du bli besviken!

Från: Las Vegas
Betyg: (769)
4000 kr
4 timmar

Njut av de hisnande vyerna på en helikoptertur till Grand Canyon från Boulder City i Nevada. Du svävar över Grand Canyon under en 35 minuters helikoptertur per håll och landar mitt bland klipporna för att inta en champagnepicknick. Välj den uppgraderade avgången vid solnedgången om du vill njuta av Grand Canyon när det är som bäst. Medan du flyger upp ur kanjonen får du beundra de skiftande färgerna medan solen går ner vid horisonten.

Från: Las Vegas
Betyg: (237)
3990 kr
4 timmar

Följ med på en lyxig helikoptertur från Las Vegas till Grand Canyons västra kant. Vid Grand Canyon får du tid att utforska på egen hand och sedan kan du välja till en helikoptertur ned till en avskild klippa djupt där nere. På västra kanten kan du också välja att gå ut på Skywalken, som är en glasplattform som går utanför kanten på själva Grand Canyon.

Från: Las Vegas
Betyg: (215)
4490 kr
7 timmar

Det här 3-i-1-paketet är den ultimata Grand Canyon-upplevelsen. Efter en bekväm flygning från Las Vegas till Grand Canyons västra kant väntar en spännande helikoptertur ned till en avskild klippa vid Coloradofloden. Därefter åker du vidare till Eagle Point och Hualapai Village, följt av en måltid vid Guano Point med oslagbar utsikt över Grand Canyon. Lägg till biljett till Skywalk och upplev panoramavyer över Grand Canyon som du sent kommer glömma.

Från: Las Vegas
Betyg: (148)
4490 kr
7 timmar

Flyg med stil från Las Vegas till Grand Canyons västra kant i ett förstklassigt flygplan. Väl framme vid Grand Canyon får du möjlighet att gå ut på glasplattformen Skywalk (avgift tillkommer), och sedan gör vi stopp vid Eagle Point och Guano Point. Du kan även välja att lägga till en kort ECO-Star-helikoptertur och landa 1066,8 meter nedanför kanten av Grand Canyon.

Från: Las Vegas
Betyg: (426)
2930 kr
7 timmar

Njut av en omfattande Grand Canyon-upplevelse på denna morgon- eller eftermiddagsresa från Las Vegas med en flygtur till West Rim och eventuella uppgraderingar för att inkludera en helikopterflyg till canyons golv och pontongbåttur längs Colorado River. Se samspelet mellan ljus och färg på kanjonens väggar från luften och uppskatta det enorma djupet av Grand Canyon från dess golv. Välj att gå ut på den glasbotten Skywalk som är upphängd över kanjonen. Din hisnande dagstur till ett av världens stora naturunderverk inkluderar hämtning och avresa från hotell.Uppgradering av helikopter och båtturer:Under hela din turné kan du lära dig om Grand Canyon och de olika folken som har kallat det hem från levande berättelse.

Från: Las Vegas
Betyg: (60)
2680 kr
7 till 8 timmar

Sätt dig ner och slappna av medan bussföraren kör dig på en tur med reseskildring, från Las Vegas till den södra kanten av Grand Canyon. Du kan uppgradera resan så att det ingår rabatterade biljetter till den otroliga IMAX-dokumentären av Grand Canyon, som visas på National Geographics besökscentrum. Det här är den enda bussturen till södra kanten av Grand Canyon som stannar vid besökscentret.

Från: Las Vegas
Betyg: (1663)
940 kr
14 timmar

Resa med buss, helikopter och båt på en actionfull dagstur till Grand Canyon West Rim. Det är en av de Las Vegas turer du inte kan missa! Du kommer att köra en helikopter under fälgen, kryssa ner i Colorado River, stanna vid Hualapai Ranch för en cowboy cookout och ta en scenisk kör längs Grand Canyon West Rim efter lunch.

Från: Las Vegas
Betyg: (617)
3640 kr
12 timmar

Utforska underverk Grand Canyon National Park på denna aktivitetspakade 2-dagars turné från Las Vegas. Delta i ranger-samtal, upptäck djurliv, se IMAX-filmen, vandra in i kanjonen och bevittna solnedgången från kanjonens kant. Ta bilder av de otroligt invecklade och färgstarka kanjonväggarna och välj att ta en helikoptertur för ännu mer dramatiska vyer. På vägen till kanjonen kan du njuta av besök på den magnifika Hoover Dammen och den berömda Route 66. Välj att campa eller bo i 3-stjärniga hotellrum och njut av ett valfritt soluppgångbesök på Grand Canyon. Denna gruppresa är begränsad till 14 gäster för en mer intim upplevelse.

Från: Las Vegas
Betyg: (3)
3220 kr
2 dygn

Bered dig på ditt livs äventyr! Upplev forsränning på den mäktiga Coloradofloden mellan Grand Canyons lodräta klippor. I den här fartfyllda dagsturen från Las Vegas ingår även en helikoptertransfer på 1 200 meter upp till Grand Canyons kant.

Från: Las Vegas
Betyg: (144)
5850 kr
15 timmar

Detta är den vackraste, mest historiska och visuellt berusande upplevelsen du någonsin kommer att ha! Besök båda otroliga synpunkter: Eagle Point, Guano Point. Du kommer att njuta av lunch vid kanten, promenera på promenaden i Hualapai Ranch & Western Town och se Native American Dancing and Dwellings. Vi inkluderar också ett underbart fotostopp och oratorium vid Hoover Dam.Denna otroliga turné inkluderar alla höjdpunkterna i 5 i 1-turnén plus att du kommer att sväva som en örn på en hisnande flygning över kanten till botten av Grand Canyon i en fantastisk EC 130 Jet-helikopter. När du är på kanjonen på golvet har du tid att ta bilder på denna fantastiska plats och sedan flyger du en annan fantastiskt vacker väg 4000 meter uppåt och återvänder till synvinklarna på fälgen. Detta, utan tvekan, kommer att vara "den mest spännande familjen utflykt" i ditt liv! Total tid på Grand Canyon inklusive flyg, cirka 4 timmar.

Från: Las Vegas
Betyg: (45)
2380 kr
11 timmar

Kombinera en helikoptertur över Grand Canyon med stilla tur på Coloradofloden för att få en fantastisk och spännande dagstur från Las Vegas. Påbörja dagen med en naturskön helikoptertur på 60 minuter (tur och retur) över Hoover Dam, Lake Mead och Grand Canyons västra kant innan du njuter av en avslappnande flodtur ner för Coloradofloden genom Black Canyon med en kunnig guide. Håll utkik efter tjockhornsfår, fiskgjuse och amerikansk gråhäger längs floden och stanna till för att bada på en avskild strand. Avnjut en picknicklunch och shopping i Willow Beach i Arizona innan du återvänder till hotellet i Las Vegas.

Från: Las Vegas
Betyg: (139)
4590 kr
11 timmar

Den här helikopterturen är det snabbaste sättet att besöka Grand Canyon Skywalk från Las Vegas, så den passar perfekt för resenärer som har ont om tid. Följ med på en helikoptertur med strålande utsikt över Meadsjön, Hooverdammen och The Strip i Las Vegas, och upptäck sedan de otroliga panoramavyerna från Grand Canyon Skywalk.

Från: Las Vegas
Betyg: (448)
5170 kr
3 timmar 30 minuter

Avgår från Grand Canyon flygplatsen i Tusayan, Arizona för ett spännande 25 minuters sceniskt flyg ut ur södra randen av Grand Canyon över Kaibab National Forest. Ombord på den toppmoderna ECO-Star-helikoptern kan du njuta av hisnande vyer genom wraparound-fönster medan du flyger över den mäktiga Colorado River mot Canyon North Rim. Se Tower of Ra och Vishnu Schist när du flyger tillbaka genom Dragon Corridor, den bredaste och djupaste delen av Grand Canyon.

Från: Grand Canyon National Park
Betyg: (31)
2440 kr
25 minuter
Inga utflykter hittade! Vänligen ändra i filter-inställningarna.